Kitty Lynn Joustra en Brigitte Sleeking geselecteerd voor Oranje

ZVL-Hawabo speelsters Kitty Lynn Joustra en Brigitte Sleeking zijn door bondscoach Arno Havinga geselecteerd voor het belangrijke thuisduel van Nederland tegen Griekenland in de FINA World League. Brigitte Sleeking is voor het eerst geselecteerd voor Oranje, Joustra maakte al eerder deel uit van de oranje selectie. Op de totale lijst van Havinga staan veertien speelsters waaronder ook voormalig ZVL speelster Ilse Koolhaas. Dertien speelsters gaan uiteindelijk deel uit maken van de wedstrijdselectie. Of Sleeking dus ook echt haar debuut gaat maken in Oranje weten we a.s. dinsdag als bondscoach Havinga de definitieve dertien namen aanwijst.

Nederland moet de wedstrijd tegen de Grieken winnen willen ze nog uitzicht houden op de finales van de FINA World League. Eerder won Nederland in Griekenland maar verloor het in eigen huis van Rusland. Griekenland won op hun beurt weer van Rusland waardoor alles in deze poule nog open is. Alleen de nummer één van de poule plaatst zich voor de finales!

De wedstrijd van het Nederlands dames team staat op het programma voor 21 februari in Nijverdal en is al volledig uitverkocht.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: