Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

IJVL viert dertigjarig bestaan met nieuwe sponsor Keylight

De IJVL is dertig jaar en nog springlevend. Dat heeft zij zaterdag 5 maart gevierd in de Leidse ijshal met schaatsclinics, feest, nieuwe kleding en een nieuwe hoofdsponsor, Keylight – Wireless Event Lighting. De leden van de IJVL mochten in clinics kennis maken met andere schaatsdisciplines. Dat gebeurde in samenwerking met de ijshockey vereniging Leiden Lions en de kunstschaatsvereninging KSVRen tekent het feit dat de samenwerking tussen schaatsverenigingen in de regio de afgelopen tijd flink is gegroeid. Het viel ook voor de meest ervaren langebaanschaatsers niet mee om om te schakelen, hetgeen tot de nodige hilariteit leidde. Vervolgens kon er onder het genot van een hapje, een drankje worden na gekletst en gefeest. IJVL tekende op dezelfde avond namelijk ook het contract met de nieuwe hoofdsponsor Keylight (zie foto). Deze Leidse sponsor en is gespecialiseerd in draadloze led verlichting en kon de ijshal in een handomdraai omtoveren in een mooi verlichte feestruimte.

Keylight is gevestigd in Leiden en is gespecialiseerd in VERHUUR en VERKOOP van DRAADLOZE LED VERLICHTING voor evenementen. Benieuwd? Kijk dan eens op de website: www.keylight.nu. Daar kun je zien hoe Keylight de Stadsgehoorzaal dit jaar heeft uitgelicht voor het Leiden Internationaal Film Festival. Kortom, Keylight is een flitsende sponsor die past bij een flitsende sport.

Keylight zorgt voor professionele waterproof draadloze LED verlichting en brengt in korte tijd sfeer op locatie, binnen en buiten. Ideale verlichting voor 1 daagse evenementen. De draadloze LED lampen worden niet heet, dus veilig voor publiek en zijn ideaal voor Green Key Locaties. Naast draadloze LED verlichting heeft Keylight ook veel ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van professionele licht en rigging installaties en verzorgt apparatuur voor lichtaansturing voor concerten.

Waarom ze de IJVL sponsoren? “Als Leidse ondernemers willen we dat Leidse Sportverenigingen het goed doen. Daar dragen we graag een steentje aan bij. ”

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: