Geen verrassingen in kwartfinales DBBR Beker. The Specials vs Sakkiemoto’s nog niet gespeeld!

Afgelopen week zijn er drie van de vier DBBR kwartfinales gespeeld. In Leiden, Noordwijk en Voorschoten kwam het niet tot een verrassing, de hoogst geplaatste teams wonnen alle vrij eenvoudig.

We beginnen in Noordwijk waar de Wels Angels uit de 1e divisie in eigen huis verloren van de buren uit Katwijk Downstairs, dit team deze avond aangemoedigd door hun versterking voor volgend seizoen Perry Noordermeer liep al vrij eenvoudig naar een 0-5 voorsprong en dat was dus genoeg voor de winst, uiteindelijk zou de wedstrijd uitgespeeld worden en eindige in een 2-7 overwinning voor de Katwijkers.

In de Leidse Darts Vereniging werd er veel vuurwerk verwacht tussen Dartshop Leiden en Square Point, zover kwam het uiteindelijk allemaal niet, slechts twee legs wist Dartshop Leiden te pakken toen er al een stand van 0-5 op het scorebord stond en dus ook hier al de beslissing gevallen was. De titelverdediger uit Leiden ligt er dus uit, en de nummer twee van de eredivisie is er op de finaleavond dus bij.

In Voorschoten nam de nummer 10 van de eredivisie het op tegen de aanstaande kampioen, een stunt heeft er in deze wedstrijd nooit ingezetten en de mannen uit Roelofarendsveen keerde uiteindelijk huiswaarts met een 2-7 overwinning en kunnen zich nu langzaam gaan opmaken voor de kampioenswedstrijd en natuurlijk zien we ze terug bij de FINAL FOUR in de DBBR beker.

De wedstrijd tussen The Specials en Sakkiemoto’s gaat op 10 mei gespeeld worden in Café Enjoy in Noordwijkerhout.

Updated: 1 mei 2017 — 10:31
Vanaf de Zijlijn.nl © 2017