Erades en Plaisier beste DBBR spelers tijdens Champions League of Darts 2016

De Leidse Rilana Erades die tegenwoordig woonachtig is in Voorschoten heeft vandaag tijdens de (her)start in het nationale dartscircuit de kwartfinales bereikt van de Champions League of Darts 2016 in Egmond aan Zee. Erades begon de dag tegen de huidige nummer vijf van Nederland Kaylee v/d Steen deze partij wist ze met o.a. een prachtige 83 finish met 3-1 te winnen, vervolgens was ze met 3-0 te sterk voor Suzan Konings (3-0) en uiteindelijk in een zeer spannende kwartfinale verloor ze uiteindelijk nipt met 3-2 van Debby de Graaf de Vos.

Lars Plaisier deed ook weer van zich spreken won o.a. van Robin Janssen bij de laatste 16, maar verloor vervolgens in de kwartfinale van latere finalist Keanu van Velzen.

André Ligthart uit Alphen a/d Rijn bereikte in Egmond aan Zee de laatste 32, hij verloor met 4-2 van Mark Oosterhuis. Ferry van Veen bereikte de laatste 16 maar moest daarin zijn meerdere erkennen in latere finalist en international Martijn Kleermaker, Kristiaan de Boer bereikte ook de laatste 16 maar was niet opgewassen tegen Marnix de Beer, en Johan van Velzen verloor al direct in de 1e ronde van Wesley Plaisier.

Voor Sabrina Mulder en Angelique Boekkooi was het ook direct na ronde 1 exit.

En dan nog onze jeugdspelers. Bas Leeflang won knap van Levy Frauenfelder maar verloor uiteindelijk bij de laatste 16 van Mike van Duivenbode. Brent Plaisier verloor ook bij de laatste 16, hij moest zijn meerdere erkennen in Wesley Hurrebrink. Voor Andy v/d Leek en en Phoebe-Fay Evers was het na de poulefase al afgelopen.

 

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: