Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

Een mooi vol weekend met leidse topsporters in actie

Er staat een mooie weekend voor de deur met diverse Leidse topsporters die of in eigen huis in actie komen of een uitwedstrijd afwerken, maar wij maken even snel een resume wat u dit weekend allemaal kan verwachten.

De rugbyers van Diok wisten vorige week thuis de wedstrijd tegen ’t Gooi winnend af te sluiten en krijgen morgenmiddag een zware wedstrijd in Den Haag waar ze het gaan opnemen tegen HRC.

De basketballers van ZZ Leiden gaan morgenavond op visite bij Challenge Sports in Rotterdam en dat is de nummer 6 van de Dutch Basketball League, ZZ Leiden vinden we terug op een 2e plaats met 6 punten achterstand op nummer 1 Zwolle, maar ZZ Leiden heeft nog wel 1 wedstrijd minder gespeeld. De wedstrijd in Rotterdam begint morgenavond om 20:00 uur.

Ook voor de de dames van ZVL Bam waterpolo zit de winterstop erop, zij nemen het morgen om 18:00 uur op tegen het Ravijn in Nijverdal en dit is de nummer 5 in de dames eredivisie. ZVL Bam staat aan kop in de eredivisie met 30 punten uit 10 wedstrijden, nummer 2 is UZSC met 27 punten uit 10 wedstrijden. De wedstrijd tussen het Ravijn en ZVL Bam begint om 18:00 uur.

En ook voor de heren van de ZIJL Zwemsport zit de winterstop erop zij komen a.s. zondag in actie zij gaan dan op visite bij Het Y in Amsterdam. De Zijl Zwemsport is de nummer 5 van de eredivisie en het Y is de nummer 11. De wedstrijd in Sportfondsenbad Oos begint om 15:25.

En dan hebben we dit weekend ook nog tafeltennis de heren van Scylla gaan morgen richting Hattem voor de uitwedstrijd tegen Van Wijnen/Smash’70, de heren van Scylla staan op dit moment 5e in de eredivisie en Smash’70 in de nummer 3. De dames van Scylla spelen zondag een uitwedstrijd in Westervoort tegen Anytime/Westa.  De dames van Scylla staan op dit moment 4e in de eredivisie en de tegenstanders van zondag Anytime/Westa is de nummer 6.

 

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: