Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

DIOK voor topper naar Hilversum, ook ZVL en Scylla dames komen in actie

Er staat weer een mooie sportweekend voor de deur, de heren van het Leidse DIOK gaat a.s. zaterdag op visite bij de koploper RC Hilversum in de DeGiro kampioenspoule, de meest recente ontmoeting werd een teleurstellende 44-15 nederlaag. De wedstrijd in Hilversum op sportpark Berestein start om 15:00 uur.

ZVL-Tetteroo neemt het op tegen Widex GZC Donk zij spelen uit in Gouda om 19:45 uur. Dit is een interessante ontmoeting want ZVL kreeg afgelopen zondag een pak slaag in Ede van de Polar Bears en staan nu 2e in de eredivisie terwijl Widex GZC Donk de nummer drie is, al is het verschil tussen de nummer twee en drie al wel zeven punten. Voor de dames uit Gouda dus wel echt een wedstrijd die gewonnen moet worden willen zij nog aansluiting houden op de top 2.

En dan nog de dames van Scylla zij gaan a.s. zondag op visite bij SKF, ja we zijn nog altijd geneigd om te zeggen dat de play-offs haalbaar zijn, Scylla staat op de 6e plaats maar het verschil met nummer vijf SKF is twee punten en de nummer 4 Anytime/Westa staat drie punten voor, wel speelde Scylla één wedstrijd meer dan SKF. De wedstrijd in Veenendaal start zondag om 14:00 uur.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: