De Zijl Zwemsport en ZVL-Hawabo starten goed in de beker

De Zijl Zwemsport heeft afgelopen avond de eerste van de twee wedstrijden voor plaatsing kwartfinales gewonnen. In eigen huis waren de mannen van coach Ron v/d Harst met 13-9 te sterk voor Schuurman BZC uit Borculo. In zwembad de Zijl was het een felle strijd over een weer, maar tegen het einde van de wedstrijd wist de Zijl Zwemsport de marge uiteindelijk naar vier te brengen. Makkelijk zal het zeker niet worden morgenmiddag in Borculo, maar kansen zullen er zeker zijn!

De dames van ZVL-Hawabo speelde afgelopen avond de eerste poulewedstrijd in de beker, en zij wisten zeer overtuigend met 4-21 te winnen van ZPB Barendrecht. Net als vorige week kwamen de dames van coach Tim v/d Meer eigenlijk geen moment in de problemen. Morgenmiddag speelt ZVL-Hawabo thuis in het Vijf Meibad tegen de Polar Bears uit Ede.

De Zijl Zwemsport – Schuurman BZC 13-9
Periodestanden: 5-2, 3-4, 2-2, 3-1
Doelpunten De Zijl: Tom Nederend (zie foto) 4, Omar Qachach 3, Dino van Vendeloo 2, Roeland Spijker, Bart Turk en Jasper Haasnoot,
Doelpunten BZC: Jeroen  Kuilman 3, Filip Kljajevic 2, Bilal Gbadamassi, Jelle Lammers, Steijn Lammers en Joep Lankwarden.
Scheidsrechters: Schapers en Smit

ZPB H&L Productions – ZVL Hawabo 4-21
Periodestanden: 2-5, 1-6, 0-4, 1-6
Doelpunten ZPB: Milou Eggens 2, Cyntha Schouten en Daisy Schoenmaker.
Doelpunten ZVL: Brenda Weber 5, Marianne de Groot 4, Chrissie Thomlinson 3, Malissa van Rijn 2, Kitty Lynn Joustra 2, Rozanne Voorvelt 2, Roline Schuijt 2, Brigitte Sleeking.
Scheidsrechters: Bruggemann en IJzendoorn

Statistieken afkomstig van Waterpolo.nl

Beelden van De Zijl Zwemsport vs Schuurmans BZC

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: