Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

De Zijl verliest 1e duel kwartfinale na strafworpen

De heren van de Zijl zijn er vanavond niet in geslaagd om het 1e duel in de kwartfinale van de play-offs winnend af te sluiten de mannen van Niels Joor toonde veerkracht in Gouda waar Widex GZC Donk de tegenstander was, beide ploegen kwamen voorzichtig uit de startblokken wat resulteerde in een 1-1 tussenstand na de 1e periode, vervolgen namen de mannen uit Gouda in de 2e periode een 4-2 voorsprong, maar veerkracht bracht de Leidenaren weer terug in de wedstrijd 4-4 en eindelijk zouden de thuisploeg en de de Zijl beide nog 1x scoren waardoor de eindstand na vier periodes op 5-5 kwam en strafworpen de beslissing moesten gaan brengen.

En ook hier gaat het weer over en weer, uiteindelijk komt de Widex GZC Donk op 3-2 en mist de Zijl de aansluitende strafworp en wint Widex GZC Donk de 1e wedstrijd tegen de Zijl.

Morgen om 18:30 is de 2e wedstrijd in de Zijl, dan moeten de mannen van Niels Joor winnen om er een 3e wedstrijd uit te slepen. En wij zijn er morgen bij om video-opnames te maken en live updates via twitter.

Vrijdag 13 mei
Widex GZC Donk – De Zijl 5-5 (Na strafworpen 3-2)
Periodestanden: 1-1, 3-1, 0-2, 1-1
Doelpunten De Zijl: Omar Qachach, Thijs Versluis, Jasper Haasnoot, Tom Nederend, Dino Vindeloo

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: