De aanloop naar het seizoen 2017/2018

Het seizoen 2016/2017 zit erop, maar dan gebeurt er eigenlijk al weer genoeg achter de schermen om toe te werken naar het nieuwe seizoen 2017/2018. Op deze pagina gaan we jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, voorbereiding en alles wat je wilt weten in aanloop naar het seizoen 2017/2018.

Waterpolo

27 mei 2017
Dino van Vendeloo verlaat na twee seizoenen de Zijl Zwemsport, van Vendeloo gaat terug naar zijn oude ploeg MNC.

25 mei 2017
Brigitte Sleeking verlaat ZVL-Hawabo voor een avontuur bij het Spaanse CN Sant Andreu lees hier het volledige bericht

11 mei 2017
ZVL-Hawabo heeft afscheid genomen van trainer/coach Tim v/d Meer, v/d Meer gaat zich richter op spelen in de Zijl Zwemsport 1. De taken van Tim zijn overgenomen door ”Clubbeest” Jacob Spijker.

Rugby
24 juni 
Op donderdag 29 juni een belangrijke vergadering bij Rugbyclub DIOK over het wel dan niet aanblijven van het bestuur. Wordt vervolgd.

Basketbal

28 juni
Worthy de Jong keert terug in de Nederlandse competitie bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Lees hier

24 juni 
Rumoer rondom Worthy de Jong, hij verlaat zijn club in Frankrijk en er gaan geruchten dat hij terugkomt naar de Nederlandse competitie. Natuurlijk wordt hij direct in verband gebracht met ZZ Leiden maar ook Donar Groningen en New Heroes Den Bosch zijn in de race.

9 juni 2017
Thomas Koenis stapt komend seizoen over naar Donar. De 2.10 meter lange center, die een driejarig contract tekende, kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor Zorg en Zekerheid Leiden. Voor die tijd speelde hij ook al vier seizoenen bij de Groningse formatie. Lees hier het volledige bericht.

8 juni 2017 
Na drie seizoenen meedraaien in het eerste team van Zorg en Zekerheid Leiden slaat Jan Driessen een andere weg in. De 20-jarige forward geeft de voorkeur aan zijn studie en gaat een divisie lager spelen bij Lokomotief. Lees hier het volledige bericht.

5 juni 2017
Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft het contract met coach Paul Vervaeck verlengt. Lees hier het volledige bericht

Tafeltennis
Nog geen nieuws.

 

Heeft u nieuws met betrekking tot het nieuwe sportseizoen 2017/2018? laat het ons weten via info@honsbeekmedia.nl