DBBR heren VEEL te sterk voor RDB, dames verliezen nipt, wisselend resultaat voor DBBR jeugd.

De DBBR heren en dames hebben afgelopen middag de reguliere competitie afgesloten met een thuiswedstrijd tegen RDB (Rivierenland Darts Bond). De heren die de huidige landskampioen zijn in de landelijke competitie waren veel en veel te sterk voor hun tegenstanders en wonnen uiteindelijk met 16-1. De dames speelde een hele spannende partij die gelijk op ging, en zelfs in de beslissende 11e partij wist Ellis Burink een 2-0 voorsprong te nemen namens DBBR maar verloor uiteindelijk helaas met 2-3 waardoor de overwinning nipt naar RDB ging met 5-6.

Op zaterdag 3 juni spelen zowel de DBBR heren als dames mee op de Landelijke Play-offs met de acht sterkste teams van Nederland, hier komen ze in een poule van vier teams en moeten ze bij de beste twee eindigen om zich te plaatsten voor de halve finales en mogelijke finale van zaterdag 10 juni.

Ook de DBBR jeugd 1 en jeugd 2 kwamen vandaag in actie, de jeugd 1 won zijn thuiswedstrijd tegen RDB zeer overtuigend met 9-2 en helaas verloren de jeugd 2 met 10-1 van DSWN jeugd 1.

DBBR jeugd 1 heeft nu nog 1 wedstrijd te gaan op 20 mei, ze nemen het dan in eigen huis op tegen PDB, maar ze zijn inmiddels al geplaatst voor de finaledag om de Nederlandse titel waar gestart gaat worden in de kwartfinales.

Interview met DBBR Heren LaCo manager John v/d Mey

Interview met DBBR LaCo dames manager en captain Rieke van Veen en Sabrina Mulder

Updated: 13 mei 2017 — 22:18
Vanaf de Zijlijn.nl © 2017