DBBR beker laatste 16: Square Point toont veerkracht, Wels Angels verrassing bij laatste 8

Afgelopen week stond de vierde ronde (laatste 16) in de DBBR beker op het programma. De nummer twee van de eredivisie ging op visite bij de nummer 11 Hogewoerdse Boys en had de grootste moeite om de wedstrijd naar zich toe trekken, zowel in de singles als de koppels kwam er een stand van 2-2 op het bord waardoor er na acht partijen een tussenstand was van 4-4. Het was uiteindelijk toch Square Point die uiteindelijk de teamgame wist te winnen en zo de wedstrijd alsnog naar zich toe trok.

De heren van Sakkiemoto’s de nummer 1 van de 1e divisie B kwamen in de wedstrijd tegen Team Rittenburg de nummer 13 uit de eredivisie op een 4-1 voorsprong maar wisten het vervolgens niet af te maken, via twee sterke koppels van Honsbeek/Honsbeek kwam de spanning in de wedstrijd tot 4-3, maar toen wist het koppel Boot/van Iterson alsnog de wedstrijd te beslissen door het koppel Erades/Slierings te verslaan.

De koploper uit de eredivisie Ramses Sjaffies hadden ook een hele makkelijke avond en wonnen met 9-0 van The Hunters (nummer 12 uit de eredivisie.

Het onderlinge 1e divisie duel tussen Freddy & The Bacoboys uit Alphen a/d Rijn en Wels Angels uit Noordwijk werd gewonnen door de bezoekers uit Noordwijk (4-5).

1e divisie team Downstairs Flyers uit Katwijk had niks in te brengen tegen de nummer 7 uit de Eredivisie The Specials uit Nieuw Vennep (1-8)

Real Dartelona uit de 1e divisie gaf goed tegenstand tegen Eredivisie team Downstairs 1 maar verloor wel (4-5).

The Dominators nog verwikkeld in een felle strijd in de eredivisie om promotie degradatie te ontlopen, maar in de beker competitie hebben ze geen problemen met de nummer 1 van de 1e divisie O.B. United uit Roelofarendsveen (6-3)

En dan nog de Leidse derby tussen de huidige bekerkampioen Dartshop Leiden en Reloaded, dit was nog spannend in de singles waar beide teams twee partijen wonnen, maar in de koppels ging de winst vier keer naar de titelverdediger, zij winnen uiteindelijk de wedstrijd met 6-3 en zijn dus ook door naar de kwartfinales.

DBBR Beker: Bekerronde 4

Datum Thuisteam Uitteam Score
13 apr. Freddy & the Bacoboy’s Wels Angels 4 – 5
14 apr. Sakkiemoto’s Team Rittenburg 5 – 4
14 apr. De Hogewoerdse Boys Square Point 4 – 5
14 apr. Ramses Sjaffies The Hunters 9 – 0
14 apr. Downstairs Flyers The Specials 1 – 8
14 apr. Real Dartelona Downstairs1 4 – 5
14 apr. The Dominators O.B. United 6 – 3
14 apr. Dartshop Leiden Reloaded 6 – 3

Uitslagen afkomstig van DBBR.nl

Updated: 20 april 2017 — 14:10
Vanaf de Zijlijn.nl © 2017