DBBR Beker kwartfinales: Downstairs laat zich niet verrassen door Wels Angels

Deze week staan de kwartfinales van de DBBR beker competitie op het programma. Een mooie lijstje van vier wedstrijden. De eerste wedstrijd is inmiddels al gespeeld, deze stond in eerste instantie voor 28 april op het programma maar is gisteravond al gespeeld in Café de Wels in Noordwijk. Downstairs de eredivisie ploeg uit Katwijk ging op visite bij de nummer twee van de 1e divisie A en dat zijn de Wels Angels uit Noordwijk, dat dit team de kwartfinale wist te bereiken was al heel knap, maar gisteravond hebben ze het toch af moeten leggen tegen de buren uit Katwijk. Rond de klok van 22:00 uur stond er al een uitslag van 0-5 op het scorebord en was de bekerdroom voor de Wels Angels afgelopen.

Morgenavond zijn er nog drie wedstrijden te spelen in de kwartfinales.

DBBR beker titelverdediger Dartshop Leiden neemt het in eigen huis op tegen de nummer twee van de eredivisie Square Point, ja dit kan wel is een heel leuk potje gaan worden, ik denk ook van de resterende drie wedstrijden dat dit de wedstrijd zal zijn die het meest in evenwicht zou kunnen zijn. Square Point kan de titel in de eredivisie dit seizoen wel vergeten, dus willen ze nog een prijs pakken dan zal er morgenavond afgerekend moeten worden met Dartshop Leiden.

In Voorschoten neemt de nummer 10 van de eredivisie het op tegen de aanstaande kampioen van de eredivisie, met alle respect voor Dominators maar dit is een ongelijke strijd en gaat waarschijnlijk vrij eenvoudig gewonnen worden door de mannen uit Roelofarendsveen.

En dan nog The Specials de nummer vijf uit de eredivisie tegen de aanstaande kampioen van de 1e divisie Sakkiemoto’s. Dit is zo’n wedstrijd waarin Ronald Boot echt zijn team de Sakkiemoto’s op sleeptouw moet gaan nemen, want The Specials is een gehaaid team en kent de klappen van de zweep, toch verwacht ik niet dat deze wedstrijd hele grote problemen zal opleveren voor The Specials en hun verwacht ik dan ook terug bij de halve finales. Als zou mijn ”Leidse” hart het fantastisch vinden als The Sakkiemoto’s het reden.

DBBR Beker: Bekerronde 5

Datum Thuisteam Uitteam Score
28 apr. Dartshop Leiden Square Point
26 apr. Wels Angels Downstairs1 2-7
28 apr. The Dominators Ramses Sjaffies
28 apr. The Specials Sakkiemoto’s
Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: