DartsEvents – Regels

Deelname
Deelnemers dienen zich uiterlijk een kwartier voor aanvang van het toernooi gemeld te hebben bij de wedstrijdtafel. Als u zich inschrijft voor een toernooi bij Vanaf de Zijlijn DartsEvents en vervolgens niet komt opdagen zonder af te melden dan bent u automatisch uitgesloten voor deelname aan het volgende toernooi van Vanaf de Zijlijn DartsEvents.  U dient zich zelf af te melden en het niet door een andere persoon te laten melden. (dit om misverstanden te voorkomen)

Winnaar/Verliezersronde
Deelnemers die zich hebben opgegeven voor een toernooi bij Vanaf de Zijlijn DartsEvents dienen na de poulefase ten alle tijden nog een winnaars of verliezersronde te gooien. Deelnemers die zonder geldige reden weigeren deze ronde te gooien lopen het risico om geweigerd te worden bij toekomstige toernooien van DartsEvents.

Schrijven
In de poulefase bij toernooien van Vanaf de Zijlijn DartsEvents word er geschreven aan de hand van een volgorde. In de knock-out fase schrijft de verliezer. Gaat de verliezer weg zonder te schrijven dan loop je het risico om geweigerd te worden bij toekomstige toernooien van Vanaf de Zijlijn DartsEvents.

Prijzengeld
Het overzicht van het prijzengeld maken wij op de toernooidag bekend door middel van een overzicht bij de wedstrijdtafel. Tevens publiceren wij het prijzengeld online in het nieuwsbericht over het toernooi. Vragen over prijzengeld en verdeling kunnen ten alle tijden gesteld worden bij Mark Honsbeek Tel. 06-23706237 of via info@honsbeekmedia.nl 

Het verdeling van het prijzengeld wordt in overleg met de speellocatie bepaald. Dit kan dus betekenen dat de verdeling per toernooi verschillend is. Maar zoals aangegeven kan deze informatie ten alle tijden opgevraagd worden.

Prijzengeld dient de de spelers zelf afgehaald te worden. Mits er anders is afgesproken met de Vanaf de Zijlijn DartsEvents toernooileider.

Gedrag
Wij verwachten ten alle tijde dat een wedstrijd sportief gespeeld wordt. Is dit niet het geval dan kan de wedstrijdleider een speler hier op aanspreken. Bij herhaling kan een speler uit het toernooi gehaald worden en geschorst worden voor een x aantal toernooien van Vanaf de Zijlijn DartsEvents. Hier zal de speler ook per email van op de hoogte worden gesteld.

Darts
Elk soort darts kan worden gebruikt, voor zover hun lengte niet meer is dan 30,5 cm en het gewicht niet meer is dan 50 gram

SLOTBEPALING

In alle gevallen, waarin deze artikelen niet voorzien, bepaald de wedstrijdleider.