Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

Buiten -7 maar ZZ Leiden, de Zijl Zwemsport en ZVL-Tetteroo komen gewoon in actie.

Terwijl het buiten ruim 7 graden vriest is één ding zeker, de sporten die wij in dit item presenteren voor aankomend wekend gaan zeker niet afgelast worden. Het is weer een mooi programma waarin we waterpolo en basketbal hebben.

De dames van ZVL-Tetteroo nemen het op tegen de hekkensluiter in de dames eredivisie ZPB H&L Productions, de dames uit Barendrecht wisten dit seizoen nog geen punt te pakken in de eredivisie en de verwachting voor a.s. zaterdag is dan ook een ruime overwinning voor de Leidse dames.

Ook de heren van de Zijl Zwemsport nemen het op tegen ZPB H&L Productions, alleen verwacht ik in die wedstrijd wel meer tegenstand van de bezoekers uit Barendrecht, gezien de stand op de ranglijst zou de Zijl Zwemsport hier wel de punten moeten pakken, maar uit het verleden weten we dat toch meestal wel een duel is op het scherpst van de sneden. De dames van ZVL-Tetteroo starten om 19:25 in het Vijf Meibad en de heren van de Zijl Zwemsport om 20:00 uur in Zwembad de Zijl.

Ook de mannen van ZZ Leiden gaan een mooie maand tegemoet met tien wedstrijden in 28 dagen tijd en daar beginnen we a.s. zaterdag mee als de nummer 5 Landstede Basketball uit Zwolle op visite komt. Eerder dit seizoen won ZZ Leiden in eigen huis met 74-64, maar meer recent begin januari verloor ZZ Leiden de uitwedstrijd met 69-65. Het belooft dus weer een spannende wedstrijd te worden a.s. zaterdag in de Vijf Meihal! en ja er zijn nog kaarten te koop via deze link.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: