Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

Andy Egonu HEAD of Rugby bij RC DIOK

Vrijdagmiddag 28 april heeft RC DIOK Leiden een overeenkomst getekend met Andy Egonu. Egonu wordt met ingang van het nieuwe seizoen ‘Head of Rugby’ bij DIOK. Een nieuwe functie binnen de club.

De intentie van de samenwerking is om de komende vier jaar op rugby-technisch vlak, vanuit alle geledingen binnen de club, van een breedtesport- naar een topsportcultuur te groeien. Voor RC DIOK Leiden betekent het aanstellen van Egonu een belangrijke vervolgstap in het visie- en toekomstplan DIOK 2021; de waarden van de rugbysport in praktijk brengen.

Andy Egonu is gepokt en gemazeld in het internationale toprugby. Als voormalig profrugbyer, opleider van en voor de RFU en trainer van verschillende profclubs in Frankrijk neemt hij veel expertise en ervaring mee naar de Leidse rugbyclub. Zijn primaire taak wordt het coachen en begeleiden van alle trainers en coördinatoren. Bovendien gaat hij direct leiding geven aan de trainers, trainingen en wedstrijden van Heren 1.

Zowel DIOK als Egonu zijn verheugd om met elkaar te gaan samenwerken en de uitdagingen aan te gaan om de huidige groei van jeugdleden een extra kwaliteitsimpuls te geven en uit te groeien naar een club met 1.000 leden.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: