Alex Mos wint Partycentrum de Zijl TopTraining #2

Ook gisteravond kwamen er weer 26 darters naar Leiden voor de Partycentrum de Zijl TopTraining #2. Ook dit keer weer deelnemers uit de gehele regio zoals Leiden, Benthuizen, Hazerswoude Dorp, Vinkeveen, Noorden en Leiderdorp. Er vielen deze avond in totaal achttien 180ers waarvan Moreno Blom er met 7 de meeste had.

In de winaarsronde was het Alex Mos uit Leiderdorp die er met de eindzege vandoor ging, hij versloeg op weg naar de finale Dustin v/d Kaay, Laurens van Putten, Peter Sierat, Bobby Jalhay, Richard Geers, Brent Plaisier en in de finale was hij met 5-2 te sterk voor Stephan van Duijvenbode, die op zijn beurt in de halve finale de winnaar van vorige week versloeg Lars Plaisier (4-3)

In de verliezersronde ging Moreno Blom er met de eindzege vandoor, hij kwam uit de poulefase als nummer drie, maar was vervolgens in de knock-out van de verliezersronde niet meer te stoppen en verloor geen leg tegen Peter Sierat, Johan Witte, Dennis Plug en Richard Cornelisse.

De Partycentrum de Zijl TopTraining is geschikt voor iedereen. Je kunt je elke dinsdag (tot eind mei) aanmelden tot 19:15 uur en om 19:30 starten we en rond 22:30 zijn de finales gespeeld.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: