Advuco Koeltechniek en Airconditioning stapt in als partner bij Vanaf de Zijlijn

Advuco Koeltechniek en Airconditioning is ingestapt als nieuwe partner bij Vanaf de Zijlijn. Door het partnerschap van minimaal twee jaar met Advuco Koeltechniek en Airconditioning kan Vanaf de Zijlijn nog meer investeren in het promoten van sport in Leiden en omstreken. Wij zijn trots en erg blij met deze nieuwe partner en bedanken Chris en Petra voor het vertrouwen in Vanaf de Zijlijn en kijken natuurlijk uit naar een fijne samenwerking.

Advuco Koeltechniek en Airconditioning
Nieuwenhuizenweg 27, 2314 XP, Leiden

Koel- en vriesinstallaties zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Airco is hard op weg naar een soortgelijke status. In kantoren, computerruimtes, winkels maar ook bij particulieren. Niet vreemd, want airco draagt bij aan een prettig binnenklimaat, ademt een comfortabele leefstijl en vormt een opvallend energiezuinige aanvulling op conventionele klimaatbeheersing.

Advuco voelt zich al 35 jaar thuis in alle facetten van koeltechniek. Wij zijn een bewust kleinschalig en daardoor zeer klantvriendelijk bedrijf. Installeren doen we met een deskundig team. Advuco is gevestigd in Leiden.


Promotie van sport uit Leiden en omstreken combineren met reclame maken? Bezoek dan DEZE PAGINA voor meer informatie over partnerschap met Vanaf de Zijlijn.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: