Advuco Koeltechniek en airconditioning hoofdsponsor Open Leiderdorp Darts 2017

Advuco Koeltechniek en airconditioning uit Leiden is de hoofdsponsor geworden van het Open Leiderdorp Darts 2017. Het Open Leiderdorp Darts is het grootste dartstoernooi op dit moment in de regio. Met ruim 80 deelnemers en vele toeschouwers een echte aanwinst voor de regio.

Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 18 maart bij Korfbalvereniging Velocitas in Leiderdorp en net als vorig jaar is Alex Mos onze ambassadeur van dit evenement.

Advuco Koeltechniek en airconditioning is geen onbekende in de dartswereld, sinds vorig jaar is Advuco ook sponsor van de Leidse dartster Rilana Erades en eerder waren ze ook al sponsor bij Stichting Regiodarts.

Advuco: thuis in koeltechniek

Koel- en vriesinstallaties zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Airco is hard op weg naar een soortgelijke status. In kantoren, computerruimtes, winkels maar ook bij particulieren. Niet vreemd, want airco draagt bij aan een prettig binnenklimaat, ademt een comfortabele leefstijl en vormt een opvallend energiezuinige aanvulling op conventionele klimaatbeheersing.

Advuco voelt zich al 35 jaar thuis in alle facetten van koeltechniek. Wij zijn een bewust kleinschalig en daardoor zeer klantvriendelijk bedrijf. Installeren doen we met een deskundig team. Advuco is gevestigd in Leiden.

http://www.advuco.nl 

Vanaf de Zijlijn.nl © 2017
%d bloggers liken dit: