Check onze facebook pagina voor meer actuele nieuwsberichten.

Advuco Koeltechniek & Airconditioning stapt in als partner bij Vanaf de Zijlijn DartsPromotions

Advuco Koeltechniek & Airconditioning is ingestapt als eerste partner bij ons nieuwe onderdeel Vanaf de Zijlijn DartsPromotions. Advuco Koeltechniek & Airconditioning zal vanaf januari 2018 dan ook prominent te zien zijn bij toernooien die we organiseren uit naam van Vanaf de Zijlijn DartsPromotions.

Advuco: thuis in koeltechniek

Koel- en vriesinstallaties zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Airco is hard op weg naar een soortgelijke status. In kantoren, computerruimtes, winkels maar ook bij particulieren. Niet vreemd, want airco draagt bij aan een prettig binnenklimaat, ademt een comfortabele leefstijl en vormt een opvallend energiezuinige aanvulling op conventionele klimaatbeheersing.

Advuco voelt zich al 35 jaar thuis in alle facetten van koeltechniek. Wij zijn een bewust kleinschalig en daardoor zeer klantvriendelijk bedrijf. Installeren doen we met een deskundig team. Advuco is gevestigd in Leiden.

Meer informatie over Advuco Koeltechniek & Airconditioning is te vinden via: http://www.advuco.nl


Wilt u ook reclame maken binnen de Dartsport? neem dan is vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vanaf de Zijlijn.nl © 2018
%d bloggers liken dit: